Galerie

Săptămâna 11- 15 aprilie 2022 - activități de educație ecologică și pentru protecția mediului, în cadrul Campaniei Naționale „Curățăm România!”, sub sloganul ,, Vrem o țară fără deșeuri abandonate”!

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image
Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image
Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Concursul zonal de oină desfășurat la Mioveni, județul Argeș, 09.04.2022

Echipa școlii noastre, antrenată de domnul profesor Valentin Drăgușin, a ocupat locul al II-lea. Felicitări!

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

MICA UNIRE din 24 Ianuarie 1859 – Unirea Principatelor Române

Ziua de 24 Ianuarie a rămas în istoria românilor ca data la care s-a înfăptuit Unirea Principatelor Române, în anul 1859, la foarte scurt timp după numirea lui Alexandru Ioan Cuza ca domn al Moldovei și Țării Românești.

Sălile de clasă până în august 2021.

”Nu e alta mai frumoasă şi de folos în toată viaţa omului zăbavă decât cititul cărţilor.” Miron Costin

Le mulțumim prietenilor noștri de la Fundația #World Vision România și Fundația #Vodafone România pentru tot suportul oferit.

Programul Școlar Colgate este derulat în parteneriat cu Societatea Națională de Cruce Roșie din România și cu școli primare din întreaga țară.

Astăzi, a fost și în școala noastră. Copiii au intrat în universul zâmbetelor sănătoase cu ajutorul filmului educațional Doctorul Măseluță și Supereroii dinților sănătoși și au primit toate „instrumentele” necesare pentru a avea în fiecare zi o dantură sănătoasă: periuță și pastă de dinți Colgate, un pliant cu sfaturi pentru părinți, un calendar pentru însemnarea periajului zilnic.