Galerie

În data de  15.02.2024, s-a desfășurat la Colegiul Energetic și Liceul Tehnologic Forestier din Rm. Vâlcea, Etapa județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar Handbal fete, învățământ gimnazial.

Elevele școlii noastre, antrenate de domnul profesor Valentin Drăgușin, au ocupat un onorabil loc III. Felicitări!

OLIMPIADA NAȚIONALĂ A SPORTULUI ȘCOLAR faza pe sector la handbal fete, handbal băieți și 𝙊𝙡𝙞𝙢𝙥𝙞𝙖𝙙𝙖 𝙉𝙖𝙩̗𝙞𝙤𝙣𝙖𝙡𝙖̆ 𝙖 𝙎𝙥𝙤𝙧𝙩𝙪𝙡𝙪𝙞 𝙎̗𝙘𝙤𝙡𝙖𝙧 𝙈𝙞𝙣𝙞𝙝𝙖𝙣𝙙𝙗𝙖𝙡 𝙢𝙞𝙭𝙩, 𝙞̂𝙣𝙫𝙖̆𝙩̗𝙖̆𝙢𝙖̂𝙣𝙩 𝙥𝙧𝙞𝙢𝙖𝙧, faza pe județ,  s-au desfășurat în sala de sport a școlii noastre, în perioada 31 ianuarie - 2 februarie 2024. 

Felicităm echipele școlii noastre și pe domnul profesor Drăgușin Valentin pentru rezultatele obținute:

🥇Felicitări echipelor de handbal și fotbal! Felicitări domnului profesor Drăgușin Valentin!

🥇Locul 🥇🤾‍♀⚽

 Cupa Toamnei Galicea, ediția a II-a

🥇Săptămâna Europeană a Sportului

Tabăra de la Păltiniș, organizată de Salvați Copiii România în perioada 05.08.2023 - 09.08.2023, a adus zâmbet și bucurie elevilor participanți din școala noastră.

Tabăra  se înscrie în seria demersurilor recreative şi de socializare din programele de suport ale organizaţiei Salvați Copiii România care stimulează dezvoltarea a diferite abilităţi prin participarea elevilor la ateliere de dezvoltare personală, de dezvoltare a abilităţilor artistice, jocuri în aer liber, drumeţii în natură.

Locul al II-lea la Olimpiada Națională a Sportului Școlar - faza interjudețeană la OINĂ a fost câștigat de echipa de oină a școlii noastre, astăzi, 21 aprilie 2023. Felicitări echipei condusă de domnul profesor Drăgușin Valentin!

Olimpiada Națională a Sportului Școlar - faza județeană la OINĂ - gimnaziu și liceu s-a desfășurat în Sala de sport a școlii noastre, astăzi, 16 martie 2023.

Felicitări tuturor participanților! Felicitări învingătorilor!

Premiul I băieți - echipa de oină a Școlii Gimnaziale Ionești condusă de domnul profesor Drăgușin Valentin

Premiul I fete - echipa de oină a Școlii Gimnaziale Prundeni condusă de domnul profesor Udrea Ion

Premiul al II-lea fete - echipa de oină a Școlii Gimnaziale Ionești condusă de domnul profesor Drăgușin Valentin

În cadrul festivității de deschidere, Inspectoratul Școlar Județean Vâlcea i-a premiat pe domnul profesor Bunea Marian și pe doamna profesor Bunea Eleonora pentru rezultatele deosebite obținute de-a lungul carierei didactice la nivel județean și național precum și pentru întreaga carieră în domeniul educației fizice și a sportului școlar la disciplina OINĂ.

       15 februarie - Ziua Națională a Lecturii

      "Citim zi de zi" la Scoala Gimnaziala, comuna Ionesti

"Ziua Internațională a Nonviolenței în Școală"

STOP VIOLENȚEI ÎN ȘCOALA MEA!

1 Decembrie 2022 - La mulți ani, România! La mulți ani, români! 

În cadrul parteneriatului educațional ”Pod peste suflete”, în perioada 21-24 noiembrie 2022, s-a desfășurat activitatea ”Săptămâna legumelor şi fructelor donate” – activitate caritabilă de colectare/donare de fructe şi legume. Consiliul elevilor de la școala noastră a avut un rol important în organizarea și desfășurarea acestei activități.

Luni, 21 noiembrie 2022, Școala Gimnazială Ionești a fost gazda Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, faza județeană la minihandbal mixt, învățământ primar. Organizatorul principal a fost Inspectoratul Școlar  Județean Vâlcea reprezentat de doamna Inspector Școlar General Mihaela Andreianu și domnul Inspector de specialitate Roșca Aurelian. 

13 echipe de elevi din ciclul primar s-au întrecut astăzi în sala de sport a Școlii Gimnaziale Ionești. Finaliști: echipa Colegiului Național de Informatică "Matei Basarab" - locul I, echipa Școlii Gimnaziale" Nicolae Bălcescu"- locul al II-lea, echipa Școlii Gimnaziale Slătioara și echipa Școlii Gimnaziale "Tudor Vladimirescu"- locul al III-lea.

Cadrele didactice care au organizat evenimentul, la nivelul școlii: director, prof. Bognea Nicoleta, prof. Drăgușin Valentin, prof. Udrea Ion, prof. Bărăgan Mihaela, prof. Drăguț Ramona. 

Am fost onorați s-o avem alături de noi pe CAMPIOANA LUMINIȚA HUȚUPAN, cel mai bun portar de handbal din toate timpurile.

Le mulțumim domnului  primar Neagoie Constantin și doamnei director Cîrstina Daniela, care ne-au demonstrat că OAMENII pot îndeplini visuri, visuri  ale copiilor din localitate și ale cadrelor didactice  : o sală de sport modernă, la cele mai înalte standarde. 

Carnavalul Toamnei - noiembrie 2022

Deschiderea anului școlar 2022-2023

Săptămâna 11- 15 aprilie 2022 -  activități de educație ecologică și pentru protecția mediului, în cadrul Campaniei Naționale „Curățăm România!”, sub sloganul ,, Vrem o țară fără deșeuri abandonate”!

Concursul zonal de oină desfășurat la Mioveni, județul Argeș, 09.04.2022

 Echipa școlii noastre, antrenată de domnul profesor Valentin Drăgușin, a ocupat locul al II-lea. Felicitări!

 MICA UNIRE din 24 Ianuarie 1859 – Unirea Principatelor Române

 Ziua de 24 Ianuarie a rămas în istoria românilor ca data la care s-a înfăptuit Unirea Principatelor Române, în anul 1859, la foarte scurt timp după numirea lui Alexandru Ioan Cuza ca domn al Moldovei și Țării Românești. 

Sălile de clasă până în august 2021.

”Nu e alta mai frumoasă şi de folos în toată viaţa omului zăbavă decât cititul cărţilor.” Miron Costin

Le mulțumim prietenilor noștri de la Fundația #World Vision România și Fundația #Vodafone România pentru tot suportul oferit.

Programul Școlar Colgate este derulat în parteneriat cu Societatea Națională de Cruce Roșie din România și cu școli primare din întreaga țară.

Astăzi, a fost și în școala noastră. Copiii  au intrat în universul zâmbetelor sănătoase cu ajutorul filmului educațional Doctorul Măseluță și Supereroii dinților sănătoși și au primit toate „instrumentele” necesare pentru a avea în fiecare zi o dantură sănătoasă: periuță și pastă de dinți Colgate, un pliant cu sfaturi pentru părinți, un calendar pentru însemnarea periajului zilnic.